Actuarial Outpost
 
Go Back   Actuarial Outpost > Actuarial Discussion Forum > Software & Technology
FlashChat Actuarial Discussion Preliminary Exams CAS/SOA Exams Cyberchat Around the World Suggestions


Upload your resume securely at https://www.dwsimpson.com
to be contacted when new jobs meet your skills and objectives.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-15-2002, 04:21 PM
Ms. Re Ms. Re is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 215
Default

Has anyone ever used Adobe's Pagemaker software? I'm curious as to whether Pagemaker can produce reports from an Access database, or use some queries and reports that I have in Access.

tia for any input
Reply With Quote
  #2  
Old 02-15-2002, 05:56 PM
Mick Fan Mick Fan is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: A place that gets a lot of snow
Posts: 6,838
Default

My brother used to use Pagemaker a lot. I'll ask him ...
Reply With Quote
  #3  
Old 02-18-2002, 12:42 PM
Songbird Songbird is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: My Computer Desk
Posts: 46
Default

Pagemaker's table layout is pretty lousy. Best you can do is insert object instead of converting anything to Pagemaker native table.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 03:15 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
*PLEASE NOTE: Posts are not checked for accuracy, and do not
represent the views of the Actuarial Outpost or its sponsors.
Page generated in 0.23769 seconds with 9 queries